IDPA Japan Design Award

Sunac Yangtze River Collection

by Dejoy International Architects

Projet Description

The sales office building itself is an extremely irregular polygon. It is divided into three layers by diagonal cutting, the use of crisp lines and natural and pure materials. During the interspersed overpasses, the stacked ceilings are full of the sense of science and technology of the future world. The split-level hollow design breaks people's stereotypes of the interior space structure, and organizes and constructs a new form on the original architectural framework, giving people a visual and thinking impact. The original storey height is extended and expanded upward, breaking through the boundary of storey height and the boundary between the volume, giving a new movement experience of the space.

Dejoy International Architects