IDPA Japan Design Award

Normal violet gold

by Quan Zhang

Projet Description

This case is located in the Zhongshan Scenic Area of Nanjing City, Jiangsu Province. It is a duplex residence with three bedrooms, two living rooms, two bathrooms, two kitchens and a large two-bedroom basement. The total area of the house is 270 square meters. This case is designed on the basis of a family of three. In addition to highlighting the main characteristics of refreshing and comfort, it also needs to have a sense of warmth, light luxury and atmosphere. The designer takes the simple and square design style as the main theme. Through comprehensive consideration, the overall layout must meet all the functional needs of the life of a family of three. There are also some special requirements put forward by the owner of the house, which can be customized. The main decoration materials are light-colored wooden surface, natural marble, plain wallpaper, etc. Use simple and lively straight line processing techniques to decorate a large area through the arrangement and combination of points, lines and surfaces. Hope to create a warm, atmospheric, high-end modern home environment. In order to achieve the effect of change in unity and contrast in harmony.

Quan Zhang