IDPA Japan Design Award

Landscape and lakeside

by ZOE Interior Design Consulants Co.,LTD.

Projet Description

Design description: This project is located on the Yangzong seaside, where the owner buys a house as a holiday place for weekend entertainment and leisure. After communicating with the owner, it was decided to adopt high-grade gray and new Chinese style as the tone of the whole space. The collision of dark wood grain and white wall, neat and symmetrical shape and layout create a Zen-like living space. The bedroom adopts hotel-like design, and the open bathroom complements the bedroom, providing the owner with a high-end and comfortable holiday life.
In the entire space, in order to allow the owner’s parents to move easily, an elevator needs to be installed in the villa. The narrow staircase is hollow and cannot meet the installation requirements of traditional elevators. In the end, the designer negotiated with the owner and used the screw elevator. A home elevator was perfectly embedded in the 900*900 area, and the customizable background became a scene of the home.

ZOE Interior Design Consulants Co.,LTD.